Kombinationsspel för sportsbetting

Jag är inte så himla bra på sportsbetting. Det är något som ska erkännas. Jag vinner knappast pengar när jag spelar på sport. Men det behövs inte. Jag spelar för väldigt lite pengar och jag spelar bara för nöjets skull. Jag spelar inte tron om att jag kommer bli proffs!

Kombinationsspel är mitt spel

Jag spelar så kallade kombinationsspel när jag väl spelar på sportsbetting. Det fungerar som så att du får högre odds när du kombinerar olika spel till ett enda monsterspel, eller så kallat kombinationsspel. Om till exempel det var ett gäng matcher som nedan och oddsen för 1, X och 2 inom parentes så kan man kombinera alla matcherna:

Match 1: Grekland mot Ukraina (2.85 – 3.15 – 2.45)
Match 2: Österrike mot Frankrike (4.25 – 3.70 – 1.76)
Match 3: Holland mot Ryssland (2.45 – 3.20 – 2.55)
Match 4: Tyskland mot Spanien (2.90 – 3.25 – 2.20)

Om du då spelade på att Ukraina skulle vinna över Grekland, att Frankrike skulle vinna över Österrike, att Holland skulle vinna över Ryssland och att Tyskland skulle vinna över Spanien så skulle då få 30.64 gånger pengarna. Oddset räknas ut genom att multiplicera alla oddsen med varandra. I det här fallet blir det 2.45 * 1.76 * 2.45 * 2.90 = 30.64 gånger pengarna.

Det finns oftast möjlighet att spela upp till åtta kombinationer samtidigt. Om du i snitt skulle spela på ett odds med 3.00 gånger pengarna så skulle du få 6561.00 i odds. Det blir ju tre upphöjt i tolv.

Om jag spelar sådana här riktigt sjuka spel så kan man ju inte satsa 1000 kronor. Det har i alla fall inte jag råd med. Men jag är helt tillfreds med att bara spela för en tiokrona. Om jag skulle få in ett sånt spel så skulle jag ju få 65 610 kronor. Jag har aldrig någonsin fått in ett sånt spel, men en dag ska jag få det.

När Premier League börjar så ska jag spela ett spel per omgång och kombinera så många matcher som möjligt. Det kanske bara blir en femma eller en tia per match. Så det kommer bara att kosta mig några hundra kronor att spela under alla 38 omgångar.