Steve från Beverly Hills spelar Angry Birds

Minns ni Steve från Beverly Hills 90210? Hans karaktär spelades av Ian Ziering och han var en kul kille i den där serien. Det tyckte jag i alla fall att han var vid den tiden som det begav sig. Men som många andra som haft liknande karriärer i kända TV-serier blir det ofta svårt att hitta nya gig att ta betalt för. De är så himla starkt sammankopplade med sina gamla rollfigurer att det liksom blir svårt att casta dem. Vissa lyckas, men de flesta lyckas inte. Jag har inte så bra koll på Ian Ziering nuförtiden, men jag blev rätt glad att se honom i Angry Birds reklamfilm. Kolla den nedan:

Ganska kul ändå. Men mest roligt var nog faktiskt att bara se röken av den gamle charmiga Steve. Reklamen verkar dock inte superuppskattad av gemene man om man kollar på antalet likes och dislikes på youtube varifrån klippet är hämtat.

Freemium-konceptet gick hem

Jag har kategoriserat det här inlägget om Angry Birds i både i spel för pengar och gratisspel. angry Birds är nämligen båda delar. Konceptet kallas för freemium och jag skulle vilja påstå att Angry Birds gjorde konceptet välkänt på egen hand. Det går ut på att man kan spela spelet gratis utan några problem. Men om man vill så kan man betala en herrans massa pengar för att lösa upp olika features och grejer som vanliga gratisanvändare måste spela sig till för att få.

I januari förra året så hade Angry Birds laddats ned två miljarder gånger. Det är helt sjukt. Nu är det naturligtvis så att många har laddat ned det flera gånger till olika mobila enheter. Angry Birds är det mest nedladdade freemium-spelet i historien. Jag har så klart spelat spelet otroligt mycket. Men när jag märkte att jag inte var bäst i familjen så blev jag lite less på det. Men det är ett fantastiskt bra spel om man inte blir helt galen av att inte ha highscoret!