Ta det lugnt med spelandet för pengar

Jag skrev för inte så länge sedan ett inlägg om spel för riktiga pengar och tänkte bara tillägga att jag inte rekommenderar någon att spela för mycket pengar. Jag själv är som jag poängterat tidigare inget spelproffs. Tvärtom är jag 100 % säker på att jag förlorat pengar om man summerar alla mina vinster och förluster. Det är så himla svårt att vinna och det är extremt få som verkligen gör det. De som gör det är otroligt pålästa och spelar förmodligen väldigt mycket också.

Men om du ska spela i vilket fall som helst så rekommenderar jag att haka på bonusar och kampanjer som går ut på upplevelser. Resor och sådant är så mycket roligare än bara pengar. Enligt mig i alla fall.

Gör som jag och spela för struntsummor

Jag spelar bara för struntsummor. För mig är struntsummor upp till kanske 20 kronor per spel. Det kanske är 100 kronor för dig. Eller fem kronor. Det spelar ingen roll. Definiera vad din struntsumma är och spela för den summan.

Tanken är att man inte ska bli ledsen när man förlorar. Om jag förlorar 20 kronor så blir jag inte särskilt ledsen. Särskilt inte om jag fått en massa spänning för pengarna. Det handlar också om att man inte ska få en dålig vana. Vissa kanske inte bryr sig om de förlorar 75 % av hela lönen. Det är i så fall inte alls bra. Håll dig till struntsumman så hamnar du inte i massa ekonomisk trubbel. Jag har ingen statistik men jag tror att det är förvånansvärt många som faktiskt har vissa spelproblem trots att det kanske inte syns utåt och att man inte vill erkänna det för sig själv eller någon annan.

Så ta det lugnt med spelandet för riktiga pengar är min uppmaning. Kom ihåg att det finns 10 000 spel som du kan spela helt gratis också. Allt behöver inte handla om pengar hela tiden!